Generel info

DATO: 12. August 2018.

STED: Venedig i Holbæk tidspunkt: 09:00 – 15:00

Hvor ligger Venedig i Holbæk Venedig i Holbæk

BESKRIVELSE:
Holbæk Fjordsvøm er et udendørs svømmestævne for hele familien.                                            
Dagen ligger op til udfordringer, oplevelser og godt humør for alle aldersgrupper.

REGLER
Deltagerne stiller op på egen risiko og eget ansvar.

  • Minimumsalder for deltagelse er 15 år. (dog kan elitesvømmere under denne alder med forældre accept deltage)
  • For deltagere 17 år og under kræves brug af våddragt.
  • For deltagere under 18 år kræves skriftlig forældreaccept iht. polititilladelse for arrangementet (denne medbringes på dagen og afleveres ved check-in. Haves denne ikke for man ikke lov at stille op i løbet).

VÅDDRAGT
Der anbefales brug af våddragt

RUTEN
1.8 km ruten går fra Hørby Havn til Søbadet Venedig ved strandparken i Holbæk. Deltagerne bliver fragtet i bus eller ved egen hjælp til Hørby havn hvor starten går.
 Ruten er markeret med bøjer og målområdet er markeret med 2 flag.

3.8 km ruten går fra Søbadet Venedig ved strandparken i Holbæk og slutter samme sted. Ruten er markeret med bøjer og målområdet er markeret med 2 flag.

SIKKERHED
Ruten vil være afmærket med høje bøjer og der vil være følgebåde med livreddere på fjorden fordelt på hver side af deltagerne. Svømmerne bærer i hvert heat samme farve badehætter i en tydelig farve af hensyn til synlighed/sikkerhed.
Ved Venedig i Holbæk vil der være et bemandet førstehjælpstelt.

DISTANCEN:
Der er 2 distancer, det store fjordsvøms race på 1,8 km. er med start fra Hørby Havn og mål på Venedig i Holbæk. Det andet er på 3,8 km. er med start fra Venedig i Holbæk og slutter samme sted.

Der vil være tidtagning, og det vil være muligt at gå ind og se tiderne på hjemmesiden efter løbet. Det er DGI som står for tidtagningen.

Der er 2 klasser man kan stille op i.

Klasserne er:

  • Dame og Herre

ALLE ER MULIGE VINDERE
Udover flotte præmier til vinderne vil der også være lodtrækninger, hvor det er muligt at vinde spændende præmier, så alle har chancen for at gå hjem med en præmie. Dit start nr. gælder som lodtrækningsnummer.

Se alle sponsorne under punktet sponsorer.

Der vil være præmieoverrækkelse og lodtrækning ved Venedig i Holbæk efter sidste deltager er kommet i mål. (ca. kl. 1300)

DELTAGER OMRÅDE
På stævnepladsen vil der være et stort område for deltagerne – Venedig.
I deltagerområdet er der omklædningsfaciliteter, toiletfaciliteter, sikker opbevaring af tøj mv., let forplejning, førstehjælpstelt.

PRIS OG TILMELDINGSFRIST
Alle forhåndstilmeldte deltagere vil få en deltagerpose med bl.a. en topkvalitets badehætte samt andre gode sager. Der vil være mulighed for at tilkøbe sig en lækker og unik Holbæk Fjordsvøms T-shirt.

Fjordsvøm tilmeldingsfrist er senest 9. august 2018 kl. 10:00 uden T-shirt. (300 kr.)

Fjordsvøm tilmeldingsfrist er senest 31 juli 2018 kl. 10:00 med T-shirt. (450 kr.)

Eftertilmelding kører helt frem til arrangementsdagen. Prisen efter 9. august 2018 kl. 10:00 er 350 kr.

Der er maksimalt plads til 400 svømmere.

Se hvordan du tilmelder dig under punktet tilmelding

FORSIKRING
Husk at du stiller op for egen regning og risiko. Derfor bør du sørge for at have dine forsikringer i orden inden starten af løbet. Det gælder såvel ansvars-, tyveri- som fritidsulykke forsikring.

AFLYSNING
Arrangøren kan af sundheds- og/ eller sikkerhedsmæssige årsager blive nødt til at aflyse eller rykke arrangementet. Dette vil ske eksempelvis i forbindelse med dårlig vandkvalitet, for lav vandtemperatur, stærk strøm, hård vind eller andre tilsvarende forhinderinger. Starttidspunker for de enkelte løb, kan ligeledes rykkes, de skal således altid betragtes som vejledende. I tilfælde af aflysning som følge af overstårende vil deltagergebyret ikke blive refunderet.

YDERLIGERE INFORMATION OM HOLBÆK FJORDSVØM
Der vil løbende ske opdatering her på siden bl.a. om pris, program, tidsplan, gruppeinddeling, præmier, omklædning, aktiviteter for publikum mv